Testa denna typ av massage!

Jag har testat på de flesta sorters massage i mitt liv men det jag inte har testat på som jag gjorde förra veckan var thaimassage i Lund. Det finns hur många olika typer av massage som helst, men av någon konstig anledning har jag inte testat på thaimassage, men det borde jag ha gjort tidigare. Jag tycker att ni borde testa det om ni verkligen vill ha en massage som tar i hela kroppen och om ni vill känna er bra i kroppen en lång tid efteråt.

Det var faktiskt min mamma som fick mig att gå på massage för första början eftersom hon gick på det så ofta, men hon fick tvinga med mig. Jag trodde innan att det inte var skönt och att det bara skulle göra ont, men oj vad fel jag hade. Jag blev helt besatt av massage efter det och nu har jag då testat på thaimassage i Lund och jag kan bara säga att det var det skönaste jag har gått på. Vissa andra typer av massage fokuserar på att man ska slappna av och att det inte är så hårt, men denna typ av massage körde igenom hela kroppen och det var en helt ny känsla i kroppen. De andra typerna som jag hade testat på innan har bara suttit kvar i kroppen i någon dag, vilket kan vara skönt ibland, men efter denna thaimassage i Lund så har det suttit i en vecka och det är verkligen imponerande. Det var så skönt och jag kommer verkligen fortsätta gå på det och det tycker jag också att ni borde göra.