Mörlanda Livs AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en mysig helg och att ni ser fram emot vad veckan har att erbjuda. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med catering i Borås med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. Det är nämligen så att jag vill tipsa er om ett företag som jag valde att vända mig till för inte så länge sedan. Mörlanda Livs AB heter företaget och är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig som anlitat företaget flera gånger tidigare. Det var nämligen så att jag och mina vänner planerade en överraskningsfest för vår vän som fyllde år, och vi kände att vi verkligen ville hyra in ett företag för catering. Vi hade inte tid eller energi till att laga maten på egen hand, då det var väldigt många gäster som var bjudna till denna fest. Vi kontaktade flera olika företag som sagts kunna hjälpa oss med catering, men tyvärr var det många företag som kändes oseriösa och oprofessionella. Just Mörlanda Livs AB kändes däremot väldigt kunniga och duktiga inom det här med matlagning, och personalen var dessutom otroligt kunniga inom kundservice, vilket verkligen uppskattades av oss som kunder. De var seriösa och pålitliga och ville att vi skulle vet att de under hela processen skulle arbete med våra önskemål, behov och förutsättningar.

Kvällen blev otroligt lyckad, och vår kära vän blev så fantastiskt glad och tacksam över det som vi fixade till henne. Hon blev även väldigt glad över maten, vilket även de andra gästerna blev. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Alingsås, Borås, Herrljunga eller Mölndal med omnejd att vända er till just Mörlanda Livs AB.